Sergej Trifunović se oglasio nakon privođenja u Splitu: Neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa

Ostavite komentar


  1. Једино што може да те извади је да тужиш град Сплит што није поставио знак да је на плажи забрањено доводити Хунда да се купа!Све друго су потпуно у праву! Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️

  2. Ovo je otišlo već predaleko. Ovo sa zabranama za pse. I životinje uopšte. S jedne strane se forsira zaštita životinja a sa druge ograničavaju i krše prava životinja. Od strane istih ljudi- od strane vlasti!
    Zabraniti psima pristup onolikoj vodi kao što je more, je bezobrazluk ljudi sa kompleksima i namera lopovske vlasti da se domogne para i na taj jajarski način! Isto važi i za naše pokvarenjake iz gradske uprave Beograda i preduzeća Ada ciganlija.
    Zabraniti ulazak u vodu psima na onolikom jezeru je stvarni bezobrazluk i bahaćenje jedne grupe psiho problematičnih ljudi.

  3. Kupaj se u svojoj kadi sa svojim nemackim ovcarom . U HR imas posebne plaze gde se mogu kupati psi, ne mozes to da radis gde ti padne na pamet. Ipak je HR ozboljna drzava.

  4. Sergej, na tvoju veliku žalost, nije ti to naša prćija gde moš’ da šetaš svoga „kucu“ bez povoca, a kuca može i da vrši nuždu na sred…a ti da budeš potpuno cool i da ne platiš kaznu!

  5. Живео сам на око 700 м од најближег купалишта у нашем истарском граду, имао сам пса, велики старо-белгиски овчар кога је такорећи свако у месту познавао. Никада сам псом нисам отишао на купалиште, ишли смо на крај места где није било купача и шетача, и није дуго трајало. Одвести пса на плажу где се купају људи, жене, стари, деца је криминални акт, акт једног бесног човека који је хтео да покаже да стоји изнад закона. Три дана затвора, 500 €вра казна и напуштање Хрватске је најмање што би требао да добије. Новчана казна му се може одредити као и Швајцарској и Норвешкој, постотак од зараде.

  6. Znas kako, otisao si u zemlju gde postoje neka pravila i zakoni a jos bitnije i mehanizmi i posledice ako se isti ne postuju. Nismo mi, a ni ti, krivi sto zivimo u bestragiji gde radi ko sta hoce i jos bitinije, bez poslesica.

  7. Godinama sa psom na plazi. Nikad mi rec niko ne rece. Na gradskim i divljim plazama.
    A ti kod brace plati sad 500e kaznu.
    Princ urbanih seljacina s beogradske kaldrme. Pokazni materijal.

  8. Dovodi vucjaka na plazu, ej! Pa gde on misli da je, na plazi ili na safariju?
    Bahato i prostacko ponasanje.

  9. Zeneva ima jezero i nekoliko plaza. Nikad nikome ne pada na pamet da seta kerove.
    A da posle izjavi za neku osobu da je „ludjakinja“, bi povuklo obaveznu zatvorsku kaznu i barem dve teske i ozbiljne krivicne prijave.
    Ne racunajuci raspravu sa policijom, to ne bih ni da zamislim…

  10. Daj da od silne ljubavi prema zivotinjama ne zaboravimo cinjenice. Psi mogu (i hoce) da ujedu. Psi mogu (i hoce) da kake, i to ne fino kulturno na klozetu. Eto zasto im nije mesto na javnoj plazi.

  11. Reklama je reklama i kada je negativna. Zato, Sergej, sledeće godine kada ti istekne zabrana, pali ponovo u Split, ali sa dve džukele. Neka te uhapse šest puta u jednom danu. Pa neka košta koliko košta, ali isplatiće se.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.