Serija Gordana Kičića izazvala veliko interesovanje na Sarajevo film festivalu 1Foto: Promo

Serija „Mama i tata se igraju rata“ Gordana Kičića izazvala je veliko interesovanje na Sarajevo film festivalu (SFF), gde je premijerno prikazana, saopšteno je danas.

Iako je ovogodišnji SFF bio organizovan uz poštovanje epidemiloških mere, zbog čega je većina ostvarenja prikazana onlajn, ipak veliki broj pregleda i još više pozitivnih komentara ohrabrili su Kičića uoči početka emitovanja na RTS.

„Reakcije na festivalima su uvek važne, jer pored ljudi iz branše, film ili serija su premijerno dostupni iskrenim zaljubljenicima u kinematografiju, koji su u većini slučajeva vrlo oštri. Ipak moram priznati da sam sinoć primio veliki broj poruku i mnogo mnogo pozitivnih komentara“, rekao je Kičić u četvrtak uveče posle projekcije.

Serija „Mama i tata se igraju rata“ koju čini 10 epizoda, od sredine oktobra će se prikazivati na RTS.

Prvih pet epizoda se poklapa sa filmom „Realna priča“ i njih je režirao Kičić, a ostale su potpuno nove i njih potpisuje Vladimir Tegić.

Kičić je na ovom projektu bio i producent, koscenarista i glavni glumac.

Pored njega, glavnu ulogu nosi i Nina Janković, a glumačku podelu čine i Nebojša Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Vojin Ćetković, Gorica Popović, Nenad Jezdić, Dejan Lukić, Milica Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari