Šta se krije iza fasadne lepote

Prva izložba Tatjane Este u Srbiji otvorena u užičkoj galeriji "Reflektor" 

  Ostavite komentar

  Kultura

  Nikola Spasić reditelj filma „Kristina“ ekskluzivno za Danas o transrodnoj osobi i seksualnoj radnici Kristini Ferari, koja glumi samu sebe u njegovom ostvarenju: „Kada nas je pozvala kod nje u kuću tu je nastao preokret“ 9

  Nikola Spasić reditelj filma „Kristina“ ekskluzivno za Danas o transrodnoj osobi i seksualnoj radnici Kristini Ferari, koja glumi samu sebe u njegovom ostvarenju: „Kada nas je pozvala kod nje u kuću tu je nastao preokret“

  - Mi smo i za fotografiju filma kao inspiraciju imali francuski impresionizam. I francuski impresionisti su seksualne radnice tretirali kao objekat umetnosti, i tu impresiju prenosili na platno. Na taj način smo i mi tretirali našu glavnu junakinju – kaže u razgovoru za Danas Nikola Spasić reditelj filma „Kristina“ koji će beogradskoj publici premijerno biti predstavljen danas na 28. Festivalu autorskog filma u okviru programa Hrabri Balkan.

  Naslovna strana

  26. novembar 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Marko Nastić, di džej

  Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.