Stanić: Izabran novi v.d. direktor Ateljea 212 dok pozorište nije radilo

Ostavite komentar


  1. Novica Antić je prijatelj Ružice Đinđić, koja je priznala Vučića kao naslednika svog pokojnog supruga.

  2. Danas sam saznala da su skinuli gosn. Brstinu, da su dali otkaz gosp. Trninić i da su ukinuli emisiju gosp.Vojtehovski.
    Nije mi dobro…

  3. E moj Stanicu,u Posti nam uvalise nepismenu kafe kuvaricu zs v.d direktirku i evo je,mimo svakog zakona vec cetvrta godina u tom statusu iako je bio i zvsnican konkurs. Ali su zato radnici Poste spali na socijalu,da im daju bednih 20000 socijalne pomoci a baba samo trpa lovu Vucicu i baskri se. Razbacuje nase pare ko da su joj dedovina. Kome sve nismo pisali,strajkovali… Ne vredi,Vucko i Krkobabic nedaju babu.

  4. Biće to jednog dana lepa komedija ,,vd upravnik po potrebi službe,,ako sagledate činjenicu da su mogli da pošalju Lazu,Buleta…Baš mi je drago što udariše ,tako će i proći Atelje je trenutno jača institucija od Ustavnog suda u svakom ljudskom pogledu.Atelje pobedjuje.

  5. Tika dobar na sceni ‚ali loš čovek.. Nisam za ovu vlast ‚ali Novica Antič je čovek za primer. Obrazovan, nestranački opredeljen. Kokan im nije valjao.Pa ko to prima platu 12 meseci a radi tri . Serije, filmovi. Ovi iz Ateljea država u državi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.