Sunčica Milanović: "Črna mati zemlja" je najbolji roman koji sam pročitala u poslednjih 5 godina 1Foto: Goran Popovski/ustupljene fotografije

Pitali smo glumicu Sunčicu Milanović šta sve čita gleda i sluša ovih dana.

Čitam

Završila sam sa čitanjem „Črna mati zemlja“ od Kristiana Novaka. To je najbolji roman koji sam pročitala u poslednjih 5 godina. Prešla sam na čitanje romana En Bojer „Ne umirem“. Predivan je, potresan i značajan.

Krenula sam s čitanjem te knjige zbog procesa u predstavi „Sjaj zveda na plafonu“ u režiji Damjana Kecojevića. Roman je dramatizivala Tijana Grumić. Premijera je 3. Jula na Belef-u, u pozorištu „Duško Radović“, pa izvolite.

Slušam

Slušam Koi Koi. Ovo je rekao svaki glumac (glumica) ikada kojeg su pitali šta sluša. Možda i nisam toliki autsajder, samo bih volela da budem.

Gledam

Kad smo kod horora, gledala sam opet pre neki dan „Hereditary“ od Arija Astera. Volim taj film.

Gledala sam „Furiosa“ u bioskopu. Gledaću opet. Gledaću zauvek, verovatno, kao i svaki deo Pobesnelog Maksa. Takođe, gledala sam skoro „Point break“ iz 1991. To vam kažem, čisto zabave radi.

I moram da pomenem seriju,“Ripley“, koja po mom mišljenju odskače od onog što dobijamo od „Netflix“-a i fenomenalnog Endrua Skota za kog mislim da je glumac budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari