Teofil Pančić: Ko god sa Srbijom krene od Kusturice, završi na stranputici

O susretu glumca Džonija Depa sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Ostavite komentar


  1. Mnogi zaboravljaju da se Dzoni takodje slikao sa predsednikom dok je snimao Minamatu, znaci znaju se od pre. Au tom trenutku su trajali protesti 1 od 5 miliona oko godinu dana. Kako mu je vecina projekata propala, nije ni cudo sto uziva status zvezde pa makar i u Srbiji.

  2. Teofil Pančić je izuzetno pametan čovek a to što vaš ograničeni um ništa ne razume i zato što ste u većini(možda) zato je Srbija u blatu jer su loši đaci a uz to i kukavice koje su samo jaki na rečima a ovaj slabo pismen narod im veruje zato što su ti koji ih glasaju ista bagra kao i oni i da su na vlasti radili vi isto što rade i ovi.Mizerija.

  3. Strašno je to kad gospodin Teofil Pančoć sjutrom kad se pogleda u ogledalo prvo počne da mrzi sebe a kasnije celi svet.

  4. Tragedija malih i nerazvijenih zemalja je sto se prekomerno cak i neukusno zahvaljuje svakoj poznatoj licnosti. Orden zato sto je svratio ovde, pa ma koliko da je velika licnost, aman!

  5. Teofil Pancic je obdaren za pisanje, ali potpuno neobjektivan. Steta. Davno sam prestala da citam njegove clanke, a njegove kritike, jos mnogo pre toga, upravo zbog neobjektivnosti.

  6. Bas I nisam fan vlasti, Ali Kritika radio Kritika, omalovazavanje Kusturice, bas nikuda ne vodi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.