Teške optužbe o drogama, seksu i nasilju protiv pevača Ramštajna Tila Lindemana

Ostavite komentar


  1. Pre svega bio sam dosta puta na afterparty žurkama i poznavajući sam bend i menadzment, moram da vas razočaram u ove navode dotične devojke. Postoje mnogi dokazi da je devojka izmislila sve. Pre svega navodna droga nije nađena u njenom organizmu sledećeg jutra na toksikoloskom nalazu. Drugo rekla je da je podnela prijavu policiji u Litvaniji, što je policija demantovala, i ta devojka kasnije demantovala sama sebe da je podnela. Još dosta ljudi i devojaka je bilo na žurci i nikome ništa nije falilo, svi su se super proveli sem nje koja se ne seća odakle joj modrice a svega drugog se seća. Treće devojka je došla pijana na koncert i pila je puće kao i sve druge devojke! Devojka je izmislila celu priču a modricu je sigurno zadobila kada je otišla sa žurke. Postoje svedoci da na samoj žurci nije ni bila pored Tilla već sa devojkama koje su potvrdile da se ponašala na žurci sasvim svesno. Sledeći put kada optužujete nekog prvo se malo raspitajte o detaljima, ali ne mogu ni da krivim ljude koji nisu upućeni u celu priču oko Rammstein koncerata i žurki! Aleksandar Balej

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.