Tom Henks ne želi da ga ljudi pamte po ovoj ulozi 1Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Tom Henks je prošle godine gostovao u jednoj epizodi YouTube serijala Last Meals, koji se prikazuje na kanalu Mythical Kitchen.

Slavni glumac pričao je o svom životu i karijeri, a mnoge je fanove oduševio odgovorom na pitanje koju od svojih uloga smatra najgorom, piše Index. hr

Henks je u svojoj decenijama dugoj karijeri osvojio niz prestižnih nagrada, među kojima su dva Oskara za najboljeg glumca, pet Zlatnih globusa i dve nagrade SAG. Ali, kao i svaki glumac, u svojoj je karijeri imao uspone i padove.

Josh Scherer, voditelj serijala, pitao je Henksa po kojoj ulozi ne želi da bude upamćen, na šta se Henks nasmejao i rekao mu: „Moraš razumeti. Daću ti jednu lekciju. Sve i jedan od tih filmova napravljen je uz puno vere. Bilo je jako zabavno snimati ih. Svi su na njima radili mukotrpno. Bilo bi uvredljivo za sav trud, koji smo svi zajedno uložili, da sada pljujem po bilo kojem od njih.“

Iako Henks odbija da kritikuje filmove i serije u kojima se pojavio, dodao je da bi iz prošlosti hteo izbrisati samo jednu epizodu humorističke serije The Love Boat, u kojoj se pojavio 1980. godine, prenosi LADbible.

The Love Boat je američka humoristička serija koja se prikazivala od 1977. do 1986. godine.

Serija je pratila ljubavne avanture i dogodovštine posade putničkog kruzera Pacific Princess.

Henks se pojavio u prvoj epizodi četvrte sezone serije, gde je otelotvorio prijatelja jednog od glavnih članova posade.

Henksu je to bio prvi put da se pojavio u nekoj televizijskoj seriji.

Gledaoci YouTube serijala su pohvalili Henksa jer je odbio da kritikuje uloge u kojima se pojavio.

Mnogi su rekli da je njegov odgovor bio promišljen i elegantan.

„Jako je pohvalno što je Tom odbio da navede svoju ‘najgoru ulogu’ kako ne bi omalovažavao nečiji trud“, „Morate priznati da ovaj čovek ima stila“, samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari