Tom HanksFoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kada neko snimi toliko puno kvalitetnih filmova kao Tom Henks, teško je da svi oni dobiju pažnju koju zaslužuju, a on misli da jedan od najboljih njegovih filmova zna malo ljudi i još manje o njemu govori.

Uprkos tome što je glumio u filmovima kao što su Forrest Gump, Toy Story, Philadelphia i Saving Private Ryan, Tom Henks smatra da bi njegov najpotcenjeniji film mogao da bude Road to Perdition iz 2002. godine.

„Iz ovog ili onog razloga, niko ne priča o filmu Road to Perdition, a to je za mene bio veoma važan film“, rekao je Henks gostujući u podkastu ReelBlend.

„Snimio ga je Konral Hal, a u njemu imate mene, ‘Don Brkonju’ sa šeširom, ali imate i dvojicu koju su kasnije postali najprisutniji glumci u industriji – Džuda Loa i Danijela Krejga. A ja sam ih ubio obojicu…“

Henks kaže da veruje da bi ovaj film mogao da postane opskurni deo istorije filma i da će se o njemu u budučnosti govoriti samo kad neko slučajno naleti na njega.

„Kao neko ko često gleda klasične filmove, znam da je što opskurniji film iz 1940-ih ili 1950-ih, tim bolje, jer onda ništa ne znam o njegu i drago mi je što i dalje mogu da ga pogledam.“

Henks se prethodno osvrnuo na optužbe na račun „nepo beba“ i rekao da je snimanje filmova „porodični biznis“.

Izvor: NME

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari