U bioskopima "Kraljice kupona" 1

Film je inspiriran istinitom pričom o najvećoj prevari s kuponima u američkoj istoriji, u kojoj dve domaćice ukradu 40 miliona dolara.

Radnja je zasnovana se na istinitoj priči o najvećoj prevari krivotvorenim kuponima u istoriji SAD-a. Kristen Bel je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „preduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njeni partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milione dolara članovima kluba.

Pogrešno skretanje

U bioskopima "Kraljice kupona" 2Osamnaest godina nakon što je Alan B. Mek Elroj obožavatelje horora upoznao sa opakom vrstom kreativnih hanibala, scenarista se vraća kultnoj Wrong Turn franšizi koja ga je proslavila.

Radnja ovog napetog horora prati dvadesetogodišnju Jen i pet njenih bliskih prijatelja koji planinare u Apalačkom gorju u Zapadnoj Virdžiniji.

Uprkos upozorenjima da se drže staze, planinari skreću sa puta – i ulaze u deo u kom živi neobična skrivena zajednica stanovnika koja u planini živi od sredine 1800-ih kada su se izolovali od ostatka Sjedinjenih Država.

Pod vođstvom impozantnog DŽona Venablea (Bil Sjedž), oni će učiniti sve kako bi se zaštitili od spoljašnjih uticaja. Iznenada pod opsadom, čini se da su Jeni njeni prijatelji krenuli do tačke bez povratka – osim ako Jenin otac (Metju Modin) ne stigne da ih spasi na vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari