Priveden Sergej Trifunović

Ostavite komentar


  1. Obozavam Sergeja glumca i borca za slobodu/pravdu i humanitarca za decu, u ovoj nasoj nesrecnoj Srbiji, ali da je bahat i bezobrazan JESTE. To kuce vodi i u setnju „Borba protiv nasilja“ i stalno se pitam koga ce udaviti onoliki koliki.je(pas). Zao mi je Serž, nema podrske od mene!

  2. I šta bi mu čovik reka? Dođeš negdje i ne poštuješ pravila i još se bahatiš i vrijeđaš policiju. Ovdje se zna gdje je plaža za pse, a gdje za ljude. Nitko nema pravo pustiti psa na plažu među djecu i kupače! I nitko nema pravo vrijeđati našu policiju, osim nas, mi ih plaćamo!
    Nepoštivanjem naših pravila, naših građana i naših policajaca, pokazuješ nepoštivanje prema cijeloj Hrvatskoj.
    To je OK, ne poštuješ, ne moraš. NE DOLAZI!

  3. Neko reče da samo primitivcima smeta pas. Ne, nego samo primitivac ne razume da posedovanje životinje ima zakonska ograničenja, koja smo u Srbiji navikli da ne poštujemo. Pa komišija pušta vučjaka da se istrči po parku sa decom, a komšinica po ulici pušta staforde. To ,,primitivcima smeta pas“ može reći samo umobolni levičar, toliko ekstreman da samo što se nije venčao sa nekim psom. Pas van zakonskog okvira smeta svakom civilizovanom čoveku i u Srbiji i u Hrvatskoj. I mi imamo zakon, samo ga ne primenjujemo. Čestitke susedima za poštovanje sopstvenih zakona. Ne zanima me čiji je pas, koji pasoš ima, niti političko opredeljenje. Krupan pas ugrožava slobodno kretanje ljudi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.