Velikić: Neumesno ukidanje nagrade pre uručenja

Ostavite komentar


  1. Da li Vas ista moze iznenaditi u Srbiji? Postovanje za napisano i izreceno.

  2. Svaka čast piscu Bonavie,i ,,Islednika,za svaku napisanu reč,Ovo je samo još jedan od dokaza da je odavde Proterana Bonavia,na neodređeno vreme dok nam Buja ,,harzmatični mentalitetni,,spoj BESPRIZORJA BOLESNE MRŽNJE PREMA SVEMU ŠTO NIJE NA NIVOJU,, ONOGA KOJI ,,ZAMENJUJE SVE,,INSTITUCIJE,, NEORADIKALSKE,,RETORIKE I,,PLATFORMI GDE GOD DA SU,,POSADLI,SVOJE,,SEMENKE,,JOŠ OD,,SLAVNIH,IM,VREMENA ,NESREĆNO SKLOPLJENIH OKOLNOSTI,I,BIZMISIJADE NEVIĐENIH U ISTORIJI SRBIJE.,, PA ZA ONE KOJI SE NEBAVE,,,ENCIKLOPEDIJSKIM,,UČENJEM INFORMERSKOG TIPA,par citata pravog neidiotskog ogledala Srbije,,,,NIJE OVO VIŠE onaj grad, u kojem sam rođen.U međuvremenu,,to je čitav jedan ljudski vek,pretvorio se u Stanište perača novca,niskih čel, mutna pogleda, plaćenih ubica,lažljivih ktitora, falsifikatora svih fela, onih koji kupuju građevinske dozvole,izvode iz matičnih knjiga, državljanstva, ,diplome i molitvene doručke,,Ostalo je na svima da pročitaju ova dela ,posebno,,Islednika,,zbog,poslednjih,,problema,,s,institucijama, Vučkolenda,, i što je Prvo izdanje rasprodato,,zbog,,ništa ,,i na Drugo izdanje se čekalo ,,začuđujuće,, s Pravim Razlogom,,, .

  3. E, tako to radi pisac sa integritetom! Odbija ponudjene splacine i ne pristaje na mahnitanje birokratskih bolesnika u laznim odorama kuturnih radnika.

  4. Pa kad je to već "isfolirana" i nedosledna nagrada, što se uopšte i oglašava. Ili samo da podseti javnost da je njegova knjiga najčitanija… i to je to. Ovako izgleda da mu je ipak stalo i do takve "ispolitizovane" nagrade, radi biografije. Ko zna da li su i neke druge nagrade koje je dobijao dobijene po zasluzi ili po nekim drugim aršinima, ne njegovom krivicom? Čitaoci su rekli svoje, ali izgleda da nekima to nije dovoljno glasno ili…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.