Vil SmitFoto: EPA-EFE/Jose Mendez

Objava Džejde Pinket Smit u kojoj čestita rođendan Vilu Smitu podigla je prašinu na društvenim mrežama. Naime, ona je u objavi spomenula njegovo pravo ime, a sudeći po reakcijama, mnogi opšte nisu znali da se Vil Smit tako zove.

Vil Smit je postao slavan zbog uloge u seriji „The Fresh Prince of Bel-Air“ s početka 1990-ih i ubrzo je postao poznato ime u Holivudu. Dok ga svi prepoznaju kao Vila, mnogi ne znaju da to nije njegovo pravo ime, a ni da nije skraćena verzija imena Vilijam.

U emotivnoj poruci svom suprugu, Džejda je podelila njihovu fotografiju s decom Vilou, Džejdenom i Vilovim sinom iz braka sa Širi Zampino, Trejem. Svi su bili u beloj odjeći dok su se osmehivali na porodičnoj fotografiji, a Džejda je započela svoju poruku Vilovim pravim imenom – Vilard, prenosi Index.


„Tako mi je drago što si rođen na današnji dan. Bez tebe ne bih doživela najveću radost svog života… ljubav naše porodice. Na ovom božanskom zadatku kojim smo izabrali da hodamo zajedno, zahvalna sam za sav smeh i suze koje smo podelili“, navela je.

Mnogi su potom na društvenim mrežama iskazali svoje čuđenje oko toga da se Vil Smit ne zove Vilijam.

„Upravo sam danas saznao da je puno ime Vila Smita Vilard, a ne Vilijam“, „Smitovo prvo ime je Vilard?!“, „Nema šanse da se Vil Smit zove Vilard“, bili su samo neki od komentara na objavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari