Vil Smit se našalio na sopstveni račun zbog incidenta sa šamarom 1foto EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Posle gotovo godinu dana od incidenta u kome je Vil Smit ošamario Krisa Roka, glumac je odlučio da se na Tik Toku našali na svoj račun, a njegov video postao je viralan za 24 sata, sakupivši milion i više pregleda, piše Index. hr

Smit je na svom TikToku objavio video u kojem reaguje na vežbu koju objašnjava jedna TikTokerka.

Naime, ona tvrdi da bi njena vežba mogla ljudima promeniti život i to ukoliko uzmete bilo koji predmet i upitate ga šta misli o vama.

„Recimo, možete pokupiti olovku i pitati je šta misli o vama, a vaš će vam mozak sam odgovoriti na to pitanje, i to iz čiste intuicije. Pitajte svoj auto šta misli o vama, a možete čak i novac pitati što misli o vama“, navela je devojka.

Fanove oduševio video

Smit je poslušavši savet devojke odmah zgrabio statuu Oskara, pogledao je izbliza, a taman kada je hteo nešto zaustiti, video se prekinuo.

Snimak koji je Smit objavio u manje od 24 sata sakupio je 1,1 milion pregleda a brojni fanovi su pozitivno reagovali na glumčev smisao za humor.

„Ovo je najjača fora u 2023. godini“, „Ako ništa, barem još ima smisla za humor“, „Važno je da zna da se našali na svoj račun“, „Statua sigurno zna koje ime ne sme spomenuti“, „Baš me zanima šta mu je statua rekla“, „Nisam ovo očekivao“, samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Kris Rok je u svom govoru na prošlogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara spomenuo i Džejdu Pinket Smit.

Vil Smit se isprva nasmejao na komentar, ali kad je vidio besnu reakciju svoje supruge, i on se razbesneo, izjurio na pozornicu i ošamario Roka.

Kada se vratio na svoje mesto, Smit je povikao : „Ne izgovaraj ime moje supruge.“

Ovaj mu je šamar doneo desetogodišnju zabranu pojavljivanja na dodeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari