Milan Lane Gutović: Vlast je nepristojna, nevaspitana i slaba

O profesiji glumca, o tome ko njega može da nasmeje, o vlasti i opoziciji, kolegama koji se ograđuju od predsednika i onima koji ga hvale

Ostavite komentar


  1. Na žalost , poštovani Gutoviću niste jedini i ja ga čitam zato jer nema drugih novina .

  2. Lane je covek od integriteta. On nije SAMO glumac. Dozivljavam ga kao najblizu i najdrazu osobu. Kao da se znamo bezbroj godina. On tako jednostavno i slikovito kaze sve ono sto i js osecam. A verujem i mnogi drugi. Hvala Vam, gdine Gutovicu.

  3. Lane znas da kriticari i komedijanti nemaju spomenike, jer dodju kao lesinari.Bilo bi dobro da izadjes sa planom kako ici naprad ida se za toboris. Kititovati je lako.Nazalost neki su rodjeni da pljuju po svemu .Srecno im!

        1. Gospodine Tajko, Gutović nema vreman za vas pa ću ja pokušati da odgovorim šta bi bio plan za dalje. Za pošetak da raščistimo ko sve ima lažne diplome recimo, onda da raščistimo ko potkrada Krušik i druga javna preduzeća. Zatim da vidimo kome tetkek kupuju stanove i kojim parama. Pa da vidimo ko i kako sklapa međudržavne sporazume i nameštene licitacije za preskupe investicije u nfrastrukturi! Trebalo bi u to uključiti struku i organizovati javne rasprave na te teme i investicije pojedinačno. Zatim da vidimo kome trebaju ministri koji lažu kao što je ministar Stefanović. Pa onda da ispitamo ko je odlučio da Telekom Srbije kupi Kopernikus za paprenih 200 miliona evra. To je ogromna pljačka i pranje novca po meni. I tako bi se moglo nabrajati, ali neću dalje jer mi niko neće objaviti tako dugačak komentar.

    1. Kritika je najosnovnija osobina inteligencije da gura na bolje.
      Zna se šta treba… Neko sa pravim diplomama i ne samo to nego i ko je jako uspešan bio u biznisu umetnosti medicini inžinjerstvu idealno nekoliko od tih osobina.
      Takav treba biti profil lidera od opštine poslanika do vlade.
      Onda i puk ima motivaciju da uči i radi a ne da pohadja političke škole ala tito revolucija mir… Zasnovane na lsžima….sto je 22 miliona ljudi shvatilo iz prve ruke.

  4. Bravo kume , vrhunski , kao uvek . Pozdrav od Caleta mlađeg iz Leskovca

  5. Setite se da na svakom dvoru bila Luda da Gosporu nije dosadno.Hrana bila nagrada.Tako je to sad.Mocnici se zabavljaju.Sunu malo crkavice i evo komendija,igra bez granica i cirkusa.

  6. Jedan pametan i odmeren gospodin i uz to zadnji u plejadi velikih glumaca, Lane pogadja ‘u sridu’. Gospodine Gutovicu, bilo mi je zadovoljstvo citati Vas, a i gledati (nekada). Hvala Vam sto ste me podsetili da jos uvek postoje takvi glumci, moracu da od bedne penzije maznem neke pare i odem da vas gledam. Cisto da se setim sta je pozoriste. Hvala i sve najbolje Vam zelim.

  7. U vlasti su nam nemoralni, a „sposobni“ ljudi, često i neobrazovani, a ne samo nepristojni i nevaspitani.

  8. Vlast je srast.Sve vlati su iste ,jer zive od podanika.robova ,slugu ,raje,migraneta itd.Razlituju se samo po nacinu uzima,otimanja, pljacke itd.Tvrde da su od Boga date ,da imaju povelje ,da im to pripada porodjenju.Pisu ustave,zakone,urdbe itd.Sve da ostanu vecno da vladaju, ali ne ide.Mnogi je zele.Vidite kakva borba za vlast na stranicama novina.Kad dodju drugi a ono isto .Borba se nastavlja za hleb be motike.Nezadovoljni opet vriste ,setaju i pljuju a ono opet i opet isto Mo komendijasi ,pevaranti i cirkusanti da nadju zackoljicu samo da ko zeli vlast dobro plati ,bice zadovoljni.Pa Jovo ponovo idrugi hoce pljacku.

    1. Tajko, hteo si da se predstaviš kao Trajko ali si progutao slovo R.Verovatno si gutao i dosta C2H5OH – još te drži. Gutaš li gutaš slova i po malo gluposti!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.