Vojislav BrajovićVojislav Brajović, foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Voja Brajović, koji sa Sergejom Trifunovićem glumi u predstavi „Voz“ Zvezdara teatra, potvrdio je da se desila neprijatna scena sa jednim gledaocem tokom izvođenja ovog komada u Rijeci i istakao da je Trifunović odreagovao u duhu uloge koju igra.

Hrvatski mediji su preneli da je publika tokom predstave bila bučna, a da je vrhunac predstavljao jedan muškarac koji je sve vreme koristio mobilni telefon. Sergej Trifunović je prišao muškarcu, oduzeo mu telefon i bacio na pod.

Voja Brajović je rekao da je istina ono što se piše i da je došlo do takve interakcija sa publikom, jer je potrebna tišina tokom predstave. Međutim, ovo ne ispoštuju baš svi uvek, zbog čega se i desio incident u kojem je učestvovao Sergej Trifunović, piše N1.

„Istina je da se to desilo. Ne bih sada nešto da produbljujem tu temu, ali je zaista gledalac taj koji je telefonom remetio predstavu i Sergej je, u duhu uloge, prišao i uradio to što je uradio“, rekao je Brajović, a preneo „Telegraf“

„Znate šta, takav je koncept predstave. Potrebno je da publika bude tiha, desi se nekada neka situacija, ali ništa toliko ekstremno. Interakcija sa publikom je jako bitna kada je konkretno ova predstava u pitanju. Ljudi su se nasmejali nakon incidenta tako da nema mesta skandalima“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari