Vranjsko pozorište objavilo repertoar za februar, na sceni i tri dečje predstave 1Foto: V. Ristić

Na repertoaru ponovo predstava Uvela ruža, u režiji Milana Neškovića, sa kojim su članovi Pozorišta „Bora Stanković“ osvojili više festivalskih nagrada.

U februaru, uprkos ekspanziji korona virusa, ansanbl vranjskog pozorišta dva puta će izvesti nedavno premijerno izvedenu predstavu Okamenjeno more (1. i 17.) u režiji Stevana Bodrože.

Na repertoar se vraća i predstava Uvela ruža, po motivima dela Borisava Stankovića, u režiji Milana Neškovića (11. februar). Ovog meseca biće izvedena i komedija Ludi ljuba, u režiji Dragana Živkovića (11.februara).

Predviđeno je i izvođenje tri dečje predstave, Žurka kod plavog zeca, Tri praseta i Uspavana lepotica. Sa monodramom Ima jedna zemlja nastupiće kao gost glumac Jovica Jašin.

Iz Pozorišta Bora Stanković najavljuju da će i dalje važiti primena epidemiloških mera te da će za svaku predstavu biti u prodaji u proseku oko 150 ulaznica od maksimalnih 375.

Paralelno sa pozorišnim predstavama u vranjskom pozorištu odvijaće se tokom februara i projekcije filmova za decu i odrasle.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari