Vukosavljević: Laže i paralaže Aje Jung

Ostavite komentar


  1. Zbog tog „festival“ domaći umetnici i stvaraoci ne dobijaju sredstva i domaće stvaralaštvo veoma trpi već godinama! Upravo se dešava da se guši domaća produkcija. Bio bi red da jedne godine „festival“ ne dobije sredstva da bi drugi mogli da stvaraju. Domaca produkcija ostaje nama u nase nasledje dok ovi inostrani na tom „festivalu“ samo nas kostaju. Nije to kao u Narodnom ili Bitef dance company,gde strani koreograf ostavi svoju predstavu na repertoaru!

  2. A kako se stize do tih „skromnih“ diskrecionih fondova i zasto dobija i na konkursu i iz njegove kase a mi smrtnici gulimo mrvice sa konkusa

  3. Kad već toliko novca ide od zaposlenih u ovoj državi, zašto karte nisu besplatne nego tako papreno skupe? Šta je tu promocija savremene igre ako prosečan covek može sebi da priušti maksimalno gledanje jedne predstave?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.