Za samo nedelju dana više od 20.000 gledalaca videlo film „Ala je lep ovaj svet“ 1Foto; Promo Blue Buterfly

Za samo nedelju dana 20.000 gledalaca videlo film „Ala je lep ovaj svet“, što moglo bi se reći pokazuje da publika voli savremene i tople ljubavne priče. Jednu takvu na filmsko platno doneli su glumci Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić. „Ljubavna komedija „ Ala je lep ovaj svet “ kako navodi produkcijska kuća „Blue Butterfly“ […]

Za samo nedelju dana 20.000 gledalaca videlo film „Ala je lep ovaj svet“, što moglo bi se reći pokazuje da publika voli savremene i tople ljubavne priče. Jednu takvu na filmsko platno doneli su glumci Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić.

„Ljubavna komedija „ Ala je lep ovaj svet “ kako navodi produkcijska kuća „Blue Butterfly“ pobrala je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojne publike koja sa velikim oduševljenjem uživa u sagi o naizgled nemogućoj ljubavi.

„Glavne junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).“

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine uz narečene glumce Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film se od septembra nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari