Zašto Bred Pit razgovara sa Luisom Hamiltonom, a nadgleda ih reditelj Top Gana 1

Jedan poslovni sastanak odmah je pokrenuo nagađanja. Šta Bred Pit radi u Ostinu, u boksu Formule 1 VN Sjedinjenih Država, i razgovara s Luisom Hamiltonom? Na sreću, ubrzo je usledio odgovor, koji glasi da je glumac angažovan na novom filmu posvećenom slavnoj automobilskoj trci u režiji Džozefa Kosinjskog, poznatog po režiji ostvarenja „Top Gun: Maverick”.

Iako još ne znamo naslov i datum premijere filma, dostupni su pojedini detalji radnje. Bred Pit ući će u kožu bivšeg vozača Formule 1, spremnog da pređe s druge strane ograde, zauvek napusti konkurenciju i sve svoje znanje stavi na raspolaganje mladim ljudima koji žele da krenu tim putem, koji nije bez prepreka. Kako bi bolje ušao u lik, Bred Pit je odlučio da ode na lice mesta, razgovara s vozačima i doživi to iskustvo.

Glumac je viđen kako prijateljski razgovara s Luisom Hamiltonom i to nije puka slučajnost. Zapravo, čini se da će vozač biti posvećen produkciji filma, dajući dašak autentičnosti projektu. Producent filma biće sam Bred Pit, sa svojom kompanijom Plan B Entertainment, s kojom je već producirao, između ostalog, kontroverznu Blonde, sa Anom de Armas u ulozi Merilin.

Kako prenosi Whoopsee, Luis Hamilton je na konferenciji za novinare na VN Bakua govorio o tome šta se krčka, i potvrdio saznanja: „Istina je, snimiću film o Formuli 1 s Bred Pitom“. Zatim je zagonetno dodao: „Za sada ne mogu da otkrivam više, ali ne bi trebalo da se pojavim“.  Najzad je zaključio: „To je sjajan projekt i radimo na scenariju. Zabavno je, provodim puno vremena s Bredom, i to je uzbudljivo. Želimo da zadržimo pravi duh trka netaknutim“.

Izvor: Elle Italia

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari