Zašto je pretraga ove ženske torbe porasla nakon premijere četvrte sezone serije „Succession“? 1Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Premijera nove sezone neke serije obično znači porast u gledanosti za mrežu ili striming servis koji je emituje, ali nova epizoda serije Succession donela je porast u pretragama jedne naročite ženske torbe.

Naime, prva epizoda čevrte (i poslednje) sezone serije Succession emitovana je na servisu HBO, a mnogi pričaju o jednom trenutku koji uključuje Toma (Metju Mekfadjen), Grega (Nikolas Braun) i Bridžet (Frančeska Rut Dodson).

Tokom ne baš uspešne Loganove (Brajan Koks) rođendanske zabave, Tom ima zanimljive komentare na račun Bridžetine velike Burberry torbe, koja je na zabavu došla sa Gregom.

„Šta je u uopšte u njoj? Ravne cipele za podzemnu železnicu? Kutija za ručak? Greg, ona je monstruozna, gargantuanska. Možeš da je nosiš na kampovanje. Možeš da je poneseš u pljačku banke.“

https://twitter.com/MaxGosman/status/1641172891738750978

Taj trenutak bio je dovoljan da Google pretrage torbe Burberry Medium Title Vintage Check Two-Handle Bag“, koja košta oko 2.900 dolara, poraste za 310 posto, na osnovu Google Trends podataka, a pojmovi Burberry handbag“ za 180 i Burberry tote“ za 25 posto.

Vitni Katkart, suosnivačica i komercijalna direktorka sajta za virtuelno isprobavanje odeće i obuće 3DLOOK, rekla je: „Tomov dugi jezik možda je upravo kompanije Burberry doneo više prodaje. Ipak, većina nas koristi podzemnu železnicu“.

Po jednom tvitu, tvorac serije Džesi Armstrong rekao je publici na test emitovanju u Londonu da je za pravljenje ove scene traženo od njujorške elite da nađu „najuvredljiviju torbu koju bi žena mogla da ponese na ovakav događaj“.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari