zek efronFoto: EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Pre tragične smrti 29. oktobra, Metju Peri je planirao da snimi biografski film o svom životu, a želeo je da ga tumači Zek Efron.

U jednom intervjuu za radio Sirius XM 2022. godine, Peri je rekao da je Zek Efron odbio da tumači glavnu ulogu u filmu koji je napisao i planira da režira.

Ovaj projekat ponovo je spomenula Atena Krozbi, Perijeva prijateljica, koja je magazinu People rekla da je on želeo Efrona jer je „jednom već to sjajno učinio“.

Tokom promocije svog novog filma The Iron Claw, Zek Efron je rekao: „Počastvovan sam što čujem da je mislio na mene da ga glumi… Bio bih počastvovan da to uradim“.

Metju Peri i Zek Efron prethodno su zajedno glumili u filmu Ponovo 17 iz 2009. godine, u kojoj je Efron tumačio mlađu verziju, a Peri stariju verziju istog lika.

Zek Efron trenutno promoviše novi film

Zek Efron bi bio počastvovan da glumi Metjua Perija u biografskom filmu 1
Foto: New Line Cinema/courtesy Everet / Everett / Profimedia

„Peri mi je bio kao mentor i snimili smo jedan kul film. Ugledao sam se na njega, naučio sam komični tajming od njega. Kada smo snimali Ponovo 17, meni je bilo toliko nerealno da vidim njega, jer sam toliko naučio od njega, od njegovog celog života“, rekao je Efron.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari