Metju Peri je sprečio trenutak u „Prijateljima" koji niko ne bi oprostio Čendleru 1Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Prijatelji su mnogima među omiljenim serijama, a njihova gledanost ponovo je porasla od smrti Metjua Perija.

Otkako je Peri preminuo, saznaju se razni novi detalji o seriji, pa je tako sada otkriven jedan trenutak koji je trebalo da se desi, a koji je on sprečio.

Naime, u epizodi pete sezone The One in Vegas: Part 1, Čendler je trebalo da prevari Moniku sa hotelskom radnicom u tumačenju Lise Keš.

„Došla sam kao gošća i bila vrlo uzbuđena. U sceni, Čendler i Monika se svađaju zbog ručka sa Ričardom. U scenariju je bilo da Čendler ide u sobu, naručirum servis i ja mu to donesem kao hotelska radnica. Počnemo da pričamo i povežemo se i Čendler prevari Moniku sa mojim likom“, rekal je Keš.

„Probali smo tu scenu. Dan pre snimanja pred publikom, rečeno mi je da je Peri otišao kod scenarista i rekao da publika Čendleru nikad ne bi oprostila da prevari Moniku. Verovatno je bio u pravu! To bi možda promenilo tok serije i njegov lik“, dodala je ona.

Iako je njena originalna uloga izbačena iz scenarija, Lisa Keš se pojavljuje kao stjuardesa u sceni sa Dejvidom Švimerom i Dženifer Aniston.

Rekla je da joj je bilo veoma drago što je imala priliku da radi sa Perijem, pa makar samo na probi scene koja na kraju nije snimljena.

„Osećala sam se vrlo prijatno. On je bio ako prijatan i fin i zbog toga sam se osećala mirno. Toliko sam se zabavljala. Bilo je vrlo zabavno snimati sa njim i vrlo lako“, zaključila je Keš.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari