Beogad

Vučić: Neću da razgovaram sa opozicijom

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi da razgovara sa liderima opozicije, a osnivača Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i predsednika Dveri Boška Obradovića nazvao je „lopovima“.

Zimski noćni market 14. decembra u Bloku 44

JKP „Gradske pijace“ i “Redesign” doo pripremaju iznenađenje za sve ljubitelje muzičko-gastronomskog festivala, zimski noćni market koji će biti održan u petak, 14. decembra na pijaci „Blok 44“, u periodu od 18 do 24 sati, a ulaz je slobodan.

Psihologija garderobe muškaraca i žena

U „današnjim“ listovima Pravda i Vreme saznajemo, kako se jedna otmica završila veridbom, zašto je jedna žena postala bogata zahvaljujući „najboljoj laži“, ali i kako stil oblačenja odaje crte našeg karaktera.

Mihajlovićeva: Šizofreni napad opozicije na Vučića zbog zapošljavanja žena

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost najoštrije je osudila poslednje napade i uvrede opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zašto što je pohvalio turskog investitora koji je zaposlio značajan broj žena u Kraljevu.

Ostrvo kojim „vladaju“ žene

Iz „današnjih“ brojeva Vremena i Pravde saznajemo da je u Bostonu osnovan jedan neobičan klub, ko se to iz opozicije ujedinio, ali i kako treba da se oblačimo u skladu sa svojim oblikom tela.

Kako je jedan čovek pokazao da je besmrtan?

Jugoslovenska štampa 21. oktobra pre 80 godina pisala je o japansko-kineskom ratu, izbornim strankama u državi, ali i mnoštvu zanimljivosti iz sveta.

Inženjer zaustavio voz pomoću hemijskih talasa

Iz brojeva listova Vreme i Pravda, izašlih na današnji dana pre 80 godina, saznajemo da je napravljena jedna revolucionarna mašina, kao i kako je neobična novina donela hotelu rezervacije mesecima unapred.

PrvaPoslednja