Gadžin Han

Besni požar na Suvoj planini 2

Besni požar na Suvoj planini

Na obroncima Suve planine, na potezu između sela Kaletinac i Šebet, besni požar koji srećom za sada ne ugrožava ta sela, saznaje agencija Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Mobilne crkve kamionom stižu na željenu adresu u Srbiji 7

Mobilne crkve kamionom stižu na željenu adresu u Srbiji

Crkve „za poneti“ od čelične konstrukcije, kamena i granita, koje se viljuškarom tovare na kamion i odvoze na željeno mesto, prave se u radionici porodice Mančić iz Gadžinog Hana kod Niša.

Zagađivačima opsanim otpadom teba oduzeti imovinu 8

Zagađivačima opsanim otpadom teba oduzeti imovinu

Ministarstvo zaštite životne sredine predložiće izmenu Krivičnog zakona koja će omogućiti da se oni koji nepropisno odlažu opasan otpad sankcionišu oduzimanjem imovine, najavio je danas resorni ministar Goran Trivan.

Podižu natalitet ulaganjem u traktore i sadnice 9

Podižu natalitet ulaganjem u traktore i sadnice

– Opština Gadžin Han sprovodiće državnu politiku podsticaja rađanja, ne kupovinom ultrazvučnog aparata, što je možda logičnije, već kupovinom traktora, stoke i sadnica voća, čija raspodela nije adekvatno kontrolisana.

Od zloupotrebe dece u političke svrhe svi peru ruke 10

Od zloupotrebe dece u političke svrhe svi peru ruke

Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Gadžinom Hanu Goran Stojiljković i njegov zamenik Staniša Ristić imaju različita viđenja incidenta prikom koga su maloletne fudbalerke Mašinca zloupotrebljene u političke svrhe.