Gradina

Gradina: Zaplenjeno 22.000 neprijavljenih evra

Carinici su u saradnji sa policijom 11. i 12. oktobra 2018. godine na graničnom prelazu Gradina, sprečili da iz zemlje bude izneto preko 22.000 neprijavljenih evra, navodi se u saopštenju.

Na Gradini otkriveni evri ispod patosnice automobila

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu graničnog prelaza Gradina, zaplenili 16.000 neprijavljenih evra koje je vozač krio u automobilu – ispod patosnice, saopštila je Uprava carine.

Na Gradini pronađena marihuana

Carinici su danas u saradnji sa policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina zaplenili manju količinu marihuane, koja je bila sakrivena ispod uloška jedne od patika koje je putnik nosio na sebi, saopštila je Uprava carine.

Vozač kamiona krijumčario robu vrednu skoro milion i po dinara

Carinici su u saradnji sa policijom na Terminalu Gradina, zaplenili veliku količinu neprijavljene robe, vredne gotovo 1,5 miliona dinara. U skrivenom tovaru bilo je najviše torbi, parfema, odeće, galanterije i baterija, a za deo krijumčarene robe se sumnja i da povređuje pravo intelektualne svojine, saopštila je Uprava carine.

Zaplenjeno 45.000 neprijavljenih evra

Carinici su u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje 45.000 neprijavljenih evra koje su putnici krili u tri čarape, saopštila je Uprava carine.

Pištolj zamotan u čarapu, pa skriven u naslonu sedišta 

Carinici su u saradnji sa policijom juce na ulazu graničnog prelaza Gradina, sprečili dvojicu francuskih državljana da u čarapi koja je bila sakrivena u naslonu zadnjeg sedišta prokrijumčare pištolj,saopstila je Uprava carine.

Sprečeno krijumčarenje stomatološke opreme

Na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine stomatološke opreme, vredne više od pola miliona dinara, saopštila je Uprava carina Srbije.

Vrednost zaplenjene droge oko pola miliona evra

Vrednost zaplenjene droge oko pola miliona evra

Prilikom kontrole vozila „mercedes“ holandskih registarskih oznaka na Graničnom prelazu Gradina, pripadnici Granične policije MUP pronašli su više od 20 kilograma heroina, saopštio je MUP Srbije.