Vašington

Tramp nije bio u dosluhu sa Rusima

Donald Tramp nije bio u dosluhu sa Rusima tokom američke predsedničke kampanje 2016, stoji između ostalog u izveštaju specijalnog tužioca Roberta Milera.

Bela kuća: U Siriji više ne postoji teritorija Islamske države

Bela kuća je danas saopštila da je kompletna teritorija koju je Islamska država nekada kontrolisala u Siriji oslobođena od ekstremista, iako američki zvaničnici navode da se nastavljaju sporadične borbe između snaga međunarodne koalicije i ostataka terorista.

Tramp: Sve opcije na stolu za Venecuelu

Predsednik SAD Donald Tramp je ponovio da su „sve opcije na stolu“ kako bi se venecuelanski predsednik Nikolas Maduro oborio s vlasti.

SAD: Manje novca za inostrane programe

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa podnela je nacrt budžeta za 2020. godinu koji predviđa smanjenje sredstava za inostrane programe za 22 procenta, uključujući i ukidanje tri servisa Radija Slobodna Evropa (RSE), javio je RSE.

Pentagon protiv Gugla

Skandali i afere vezane za tehnološke korporacije i IT gigante su počeli da budu skoro pa – svakodnevni.

Boing „prizemljio“ sve avione 737 Max

Boing je „prizemljio“ svu svoju globalnu flotu aviona tipa 737 Max, ukupno 371 avion, pošto su istražitelji otkrili nove dokaze sa mesta pada etiopskog aviona prošlog vikenda.

Robert O’Rurk kao Elvis

Bivši kongresmen iz Teksasa Robert O’Rurk poznatiji pod nadimkom Beto ozvaničio je demokratsku kandidaturu za predsedničke izbore 2020, čime je stavljena tačka na višemesečne spekulacije.

PrvaPoslednja