Vašington

Demokrate pozivaju Boltona na svedočenje 1

Demokrate pozivaju Boltona na svedočenje

Američke demokrate su ponovile zahtev da se DŽon Bolton, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Donalda Trampa, pozove da svedoči na suđenju za opoziv šefa države.

Zbog novog virusa kontrola putnika iz Kine u SAD 2

Zbog novog virusa kontrola putnika iz Kine u SAD

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti saopštio je večeras da će pregledati putnike koji avionom stižu iz centralne Kine gde se pojavio novi virus od kojeg su dve osobe umrle i nekoliko desetina inficirano.

Sporan softver za prepoznavanje lica 3

Sporan softver za prepoznavanje lica

Američki političari su na saslušanju u sredu izrazili zabrinutost zbog sporne tačnosti i sve veće upotrebe softvera za prepoznavanje lica.

Prošla decenija najtoplija u proteklih 140 godina 7

Prošla decenija najtoplija u proteklih 140 godina

Protekla decenija bila je najtoplija izmerena na Zemlji, a 2019. druga najtoplija godina prema dosadašnjim merenjima, saopštile su danas dve američke agencije i specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija.

Tramp kritikovao Epl zbog pitanja privatnosti 8

Tramp kritikovao Epl zbog pitanja privatnosti

Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp ponovo je prozvao kompaniju Epl, kritikujući je na Tviteru da odbija da otključa ajfone “koje su koristile ubice, dileri droge i drugi nasilni kriminalni elementi”.

Vrhovni sud SAD potvrdio presudu ženama golih grudi 11

Vrhovni sud SAD potvrdio presudu ženama golih grudi

Vrhovni sud SAD potvrdio je danas presudu nižeg suda donetu zbog golotinje triju žena koje su u okviru kampanje za prava žena na „toples“, skinule gornje delove svojih kupaćih kostima na jednoj plaži u Nju Hempširu.

Pompeo: Svaka meta biće zakonita 12

Pompeo: Svaka meta biće zakonita

Sjedinjene Američke Države će vrlo brzo i vrlo snažno pogoditi 52 lokacije u Iranu ako Islamska Republika napadne američko osoblje ili ciljeve, poručio je putem Tvitera američki predsednik Donald Tramp, odgovarajući na pretnje iranskog rukovodstva nakon ubistva generala Kasema Solejmanija u američkom napadu u Bagdadu.

Kako nisam video Trampa 15

Kako nisam video Trampa

Nema mnogo sličnosti između Vašingtona i Beograda, ali jedna, odmah čim malo odmaknete od aerodroma, učini da se osetite kao kod kuće – gužva u saobraćaju.

PrvaPoslednja