Vašington

Uprkos američkim sankcijama Rusija nastavlja radove na Severnom toku 2 1

Uprkos američkim sankcijama Rusija nastavlja radove na Severnom toku 2

Izgradnja gasovoda Severni tok 2 ispod Baltičkog mora od Rusije do Nemačke, posle jednogodišnje pauze, nastaviće se početkom decembra, a to znači da bi projekat, koji je postao žarišna tačka u usijanim odnosima Zapada i Moskve, mogao biti gotov za nekoliko nedelja, uprkos najavi nove runde sankcija SAD, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE) pisanja svetskih medija.

Bajden zadobio frakture stopala dok se igrao sa psom 2

Bajden zadobio frakture stopala dok se igrao sa psom

Izabrani predsednik SAD Džo Bajden dobio je manje frakture na stopalu dok se igrao sa jednim od svojih pasa i verovatno će nekoliko nedelja morati da nosi zaštitnu cipelu, rekao je sinoć njegov lični lekar.

Epidemiolog Fauči u Bajdenovom timu? 5

Epidemiolog Fauči u Bajdenovom timu?

Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči izjavio je u sredu da bi „naravno pristao da sarađuje u radnog grupi za korona virus u Bajdenovoj Beloj kući“, objavili su američki mediji.

Bajden osvojio više od 80 miliona glasova 6

Bajden osvojio više od 80 miliona glasova

Izabrani američki predsednik Džozef Bajden prvi je predsednički kandidat u istoriji te zemlje koji je osvojio više od 80 miliona glasova, javio je danas CNN.

Republikanci pozivaju Trampa da prizna poraz 7

Republikanci pozivaju Trampa da prizna poraz

Pošto je Donald Tramp izgubio na sudu u Pensilvaniji sve je veći pritisak republikanaca na aktuelnog predsednika, pišu zapadni mediji, da odustane od daljih pokušaja osporavanja rezultata izbora i prizna pobedu demokrate Džozefa Bajdena.

Dodatno povlačenje trupa iz Avganistana i Iraka 14

Dodatno povlačenje trupa iz Avganistana i Iraka

Vojska Sjedinjenih Država očekuje da predsednik Donald Tramp naredi dodatno povlačenje američkih trupa iz Avganistana i Iraka, izveštavaju američki mediji citirajući bezbednosne zvaničnike.

PrvaPoslednja