Vašington

MMF: Oporavak u Kini ohrabrujući, ali neizvesnost i dalje ogromna 2

MMF: Oporavak u Kini ohrabrujući, ali neizvesnost i dalje ogromna

Skromni ekonomski oporavak u Kini posle naglog prekida da bi se zaustavila pandemija korona virusa je „ohrabrujući“, rekao je danas glavni ekonomista Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) istovremeno upozoravajući da se ne treba prerano radovati pošto je neizvesnost i dalje „ogromna“.

Ameriku čeka najteža nedelja 4

Ameriku čeka najteža nedelja

Džerom Adams, rukovodilac američke vojne zdravstvene službe, rekao je da će ova nedelja biti „najteža i najtužnija“ za „živote većine Amerikanaca“.

Tramp negativan na korona virus 5

Tramp negativan na korona virus

U nedelju je za nas dan D, jer ako nam ne stignu nove zalihe najosnovnijih potrepština, hiljade ljudi će umreti, upozorio je juče Bil de Blazio, gradonačelnik Njujorka, grada koji je epicentar pandemije u Sjedinjenim Državama.

Tramp ponovo negativan na korona virus 7

Tramp ponovo negativan na korona virus

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je drugi put bio podvrgnut testu na korona virus, novim dijagnostičkim metodom koji daje rezultat za manje od 15 minuta, i da je utvrđeno da ne boluje od COVID-19, prenosi Glas Amerike (VoA).

Kreveti za pacijente na teniskim terenima u SAD 9

Kreveti za pacijente na teniskim terenima u SAD

Pacijente zaražene virusom korona u Njujorku, koji je najteže pogođen epidemijom u Sjedinjenim Državama (zaraženo 76,000, preminulo 1,700) uskoro će početi da prima poljska bolnica na kojoj je postavljeno oko 350 kreveta na teniskom terenu gde se leti održava čuveni teniski turnir – Ju-Es Open.

Tramp: Kongres da usvoji plan za infrastrukturne radove 10

Tramp: Kongres da usvoji plan za infrastrukturne radove

Američki predsednik Donald Tramp napisao je danas na svom Tviter nalogu da bi Kongres trebalo da usvoji plan od dve hiljade milijardi dolara za infrastrukturne radove kako se obnovili putevi, mostovi i druga infrastruktura, prenosi Rojters.

Tramp nagovestio mogućnost karantina u državi Njujork 12

Tramp nagovestio mogućnost karantina u državi Njujork

Američki predsednik Donald Tramp pomenuo je danas mogućnost da država Njujork bude stavljena u karantin zbog pandemije korona virusa ali nije naveo detalje ni kakve tačne mere podrazumeva pod karantinom.

CNN: Tramp popularan kao prvog dana 15

CNN: Tramp popularan kao prvog dana

Američki predsednik Donald Tramp danas je popularan kao da je prvi dan na radnom mestu, a razlog je njegovo odgovor na krizu sa korona virusom, prenosi CNN.

PrvaPoslednja