Vašington

Ron Džonson: Priznanje Kosova politički teško za Vučića

Američki senator Ron Džonson izjavio je danas da veruje da su predsednici Srbije Aleksandar Vučić i Kosova Hašim Tači voljni da reše odnose dve zemlje i da shvataju da dogovor do kojeg dođu možda neće biti kratkoročno popularan.

Zahtev SAD za izručenje Asanža

Američko ministarstvo pravde uputilo je zvaničan zahtev Britaniji za izručenje Džulijana Asanža Sjedinjenim Državama, prenosi Vašington post.

Tramp nezadovoljan nezavisnošću Federalnih rezervi

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da njegov kineski kolega Si Đinping ima veliku prednost u američko-kineskom trgovinskom ratu jer kontroliše kinesku centralnu banku dok on mora da sarađuje s Federalnim rezervama koje su „veoma destruktivne po SAD“.

Panika na gej paradi u Vašingtonu navela ljude da beže

Gradske vlasti Vašingtona saopštile su da je tokom „Parade ponosa“ panika izazvana tvrdnjom da je neko ispalio metak, navela ljude da se masovno razbeže, pri čemu ih je nekoliko povređno, a sedmoro je u bolnici.

Tramp: Dobre šanse za dogovor s Meksikom

Predsednik SAD Donald Tramp je danas ocenio da postoji „dobra šansa“ da se sa Meksikom postigne dogovor o smanjenju broja ilegalnih imigranata ali i potvrdio da će ako do toga ne dođe SAD uvesti kaznene carine.

PrvaPoslednja