Jesenja stripomanija 1

Izdavačka kuća Čarobna knjiga organizuje Jesenju stripomaniju od 24. septembra do 2. oktobra ove godine. Za ovaj čarobni praznik stripa pripremljeno je ukupno 17 noviteta, i to 14 stripova i tri knjige.

U sklopu Jesenje stripomanije najavljena je i Akcija koja se ne propušta.

U ponudi će biti selekcija izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po specijalnim cenama od 100, 500 i 1.000 dinara.

Kompletan spisak naslova sa cenama na sajtu Čarobne knjige.

Niz noviteta u okviru Jesenje stripomanije otvara Biblioteka Stari kontinent obogatićemo za dva toma Bluberija (4 i 5), dva toma Tornjeva Boa-Morija (2 i 3), kao i za dva bisera evropskog stripa – Treba ucmekati Ramireza i Vršnjaci fenomenalnog Arkasa, koji će biti prvi strip u specijalnom izdanju Starog kontinenta.

U Marvelovu biblioteku stižu omiljeni junaci Panišer Max (1 i 2) i Preludijum za Korpus Dedpula. Biblioteka Novi svet proširiće se za dva nova naslova – Y, poslednji muškarac 1 i Paper girls (Dostavljačice novina) 1. Riznica Bonelli Serijal nastavlja se sa dva nova slučaja komesara Ričardija – Svojeručno i Otrovnica.

Za sam kraj ostavljena je najava za serijal Sendmen (12 tomova na B4 formatu u punom koloru i luksuznoj opremi), koji će biti započet baš na Jesenjoj stripomaniji prvim tomom Preludijumi i nokturna.

Od knjiških naslova pripremljena su sjajna izdanja – Veštac – ilustrovana priča, Dina 1 – specijalno ilustrovano izdanje, a za sve ljubitelje Marvelovog multiverzuma stiže ultimativna enciklopedija posvećena Osvetnicima.
Jesenja stripomanija održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford, kao i na sajtu Čarobne knjige.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.