Danas podkast: Mitovi o zdravoj ishrani (VIDEO) 1Foto: Anđela Petrović; Dizajn: Radenko Topalović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Autor podkasta Danasa Vladimir Maričić ugostio je Jovanu Mašić, doktorku medicine na celovitoj biljnoj ishrani i Marka Đorđevića, fitnes trenera specijalizovanog za rad sa osobama koje žele da izgube višak kilograma i žive zdravije.

U ovonedeljnom podkastu razgovarali smo o zdravoj ishrani kao preduslovu za zdrav život, ali i pokušali da razbijemo neke od „mitova“ koji dominiraju u javnosti poput onog da je skupo i komplikovano zdravo se hraniti.

Pričali smo i tome koliko je značajan „tajming“, odn. periodi dana u kojem se konzumiraju obroci, kao i koliko je važno da zdravu ishranu prati i fizička aktivnost.

Celu epizodu možete da poslušate na OVOM LINKU.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Klub čitalaca Danasa

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Ova epizoda podkasta realizovana je u okviru projekta „Bolesti modernog doba“. Projekat se sufinansira sredstvima iz budžeta Republike Srbije, Ministarstva za kulturu i informisanje. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Danas podkast: Mitovi o zdravoj ishrani (VIDEO) 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari