Danas podkast: Šta sve (ne) znamo o mentalnom zdravlju mladih? (VIDEO) 1Foto: Anđela Petrović; Dizajn: Radenko Topalović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Autorka podkasta Danasa Nina Čolić ugostila je Biljanu Ćulafić, diplomiranog pedagoga i nacionalno i evropski priznatog psihoterapeuta za porodicu i traume.

U ovonedeljnom podkastu razgovarali smo o mentalnom zdravlju pre svega mladih – njihovom unutrašnjem svetu i promenama na mentalnom nivou, prevenciji i zaštiti, kao i o tome šta je to trauma, ali i “trauma sa velikim T”.

Sagovornica Danasa predstavila je i neke od svojih metoda rada sa klijentima, te pokušala da da savete mladim generacijama kako da se izbore sa svim izazovima koje moderno doba sa sobom donosi u pogledu mentalnog zdravlja.

Celu epizodu možete da poslušate na OVOM LINKU.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Ova epizoda podkasta realizovana je u okviru projekta „Bolesti modernog doba“. Projekat se sufinansira sredstvima iz budžeta Republike Srbije, Ministarstva za kulturu i informisanje. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Danas podkast: Šta sve (ne) znamo o mentalnom zdravlju mladih? (VIDEO) 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari