Danas podkast: Zašto Vojsku Srbije napuštaju hiljade profesionalaca 1Foto: Danas

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Autor podkasta Danasa Vladimir Maričić ugostio je predsednika Vojnog sindikata Srbije Novicu Antića i novinara Danasa Vuka Jermića.

Tema ovonedeljnog podkasta bili su problemi u Vojsci Srbije, kao i razlozi zbog kojih odatle odlazi veliki broj profesionalaca.

Celu epizodu možete da poslušate na OVOM LINKU.

powered by Sounder

Sledeću epizodu slušajte 1. avgusta.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Danas podkast: Zašto Vojsku Srbije napuštaju hiljade profesionalaca”

  1. Da li je neko ustanovio odnos između broja običnih vojnika i broja oficira i najviših činova u vojsci. Da li je normalno da sada imamo u penziji oko 1.500 generala u penziji i oko 10.000 visokih oficira u penziji. Posebno je pitanje koliko je visokih oficira i generala došlo u Srbiju i ostvarilo pravo na penziju.

  2. Losa organizacija,slaba kontrola discipline.Vazno je bilo završavati vojne škole zbog cvaraka na ramenima(ja zapovedam,moja primanja,tasnica u ruku pa u ministarstvo,divota).Nece niko da zapne.E,pa samo će vam se kazati.

  3. Najbolje bi bilo kada bineka buduca skupstina imala snage da donese zakon pa da sve visoke oficire od 90 tih pa na ovam razaluje na skolske cinove. Da ovaj narod ne placa toliku bulumentu generala pukovnika potpukovnika oficira koji su sve ratove izgubili. Drzava ima vise generala nego ceo NATO PAKT?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.