Šta je Danas na meniju, Danas podkastFoto: Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u ovoj epizodi Danas podkasta?

U drugoj epizodi druge sezone podkasta „Šta je Danas na meniju?“ smo malo pričali o aktuelnim temama, smejali se više nego obično (a zli jezici bi rekli – možda i više nego što je to poželjno), podelili neke anegdote koje su nastale u redakciji Danasa, a otkrili smo i u čemu je stvar sa misterioznom kutijom koja nam se pojavila u studiju u prethodnoj epizodi.

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari