Aleksić: Prioritet izgradnja stranačke infrastrukture a ne dogovor o nenapadanju u opoziciji 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić pozvao je deo opozicije, koji se danas okupio na razgorima u sedištu Nove stranke, da se „maksimalno fokusiramo na izgradnju stranačkih infrstruktura, da obilazimo Srbiju i u direktnom kontaktu sa ljudima objašnjavamo šta se dešava u državi jer nemamo podršku medija“.

„A doći će momenat kada ćemo sesti za sto i dogovoriti se o čemu treba da se priča“, rekao je Aleksić, na pitanje zašto predstavnici Udružene opozicije Srbije (UOS) nisu na razgovorima dela opozicije koje je nedavno inicirao predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić.

On je rekao da je prioritet UOS da izgradi stranačku infrastrukturu da budu „spremni za momenat da, kad se izbore za fer izbore, mogu i da izađu na njih“.

„Stranke koje su izašle na izbore pokušavaju da izgrade neku svoju strategiju. Nemam ništa protiv toga da se dogovaraju ali mislim da u ovom momentu mi imamo neku drugu agendu. Što ne znači da u nekom momentu, kada se budu približili izbori, ili razgovori o nekakvim uslovima za normalizaciju političke scene u Srbiji, mi nećemo da se dogovaramo“, rekao je Aleksić, na konferenciji za novinare predstavnika UOS, ispred zgrade Telekoma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari