Boško Obradović: Vučić će pasti u Čačku 1Foto: FoNet/ Božidar Petrović

Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas premijeru i lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću da su mnogo veći od njega pokušavali da slome kičmu Čačku i da nisu uspeli.

Ovde je pao Slobodan Milošević i mnogi drugi koji su mislili da su veliki, mnogo pametni, da su jaki i da mogu da ruše Čačak. Ovde će pasti i Vučić, rekao je Obradović pred početak sednice Skupštine Čačka.

Obradović, koji je, kako kaže, jedini predsednički kandidat van Beograda, upitao je šta je taj grad skrivio SNS, da li zbog toga što je buntovnički, slobodarski, opozicioni grad, zbog toga što su građani Čačka dali 25 odsto na izborima Dverima ili zbog toga što je on predsednički kandidat.

Reagujući na zatvaranje više ugostiteljskih objekata u Čačku, Obradović je rekao da je besmisleno da Skupština grada ćuti dok „izvesne inspekcije vršljaju po gradu i zatvaraju naše privatne preduzetnike i njihove radnje“.

Prema njegovim rečima, niko nije protiv inspekcijskog nadzora i sve bi bilo u redu da je isti aršin prema svima.

Ne može selektivno. Ne može da u stranu banku nije ušao niko od njihovog dolaska u Srbiju i da ostvaruju ekstra profit na grbači ovog naroda. Ne može strani investitor da ne plaća porez na ostvarenu dobit u Srbiji, ne može da tajkuni imaju stotine miliona dinara neplaćenog poreza, a da silu sprovodite na malim i srednjim firmama, izjavio je Obradović.

Kada pokažete svoju silu na tajkunima, bankarima i stranim firmama koje nas pljačkaju, onda ste dobrodošli i u Čačak i zatvorite sve koji ne plaćaju porez i koji ne rade kako treba, kazao je Obradović.

Komentarišući predstojeće predsedničke izbore, Obradović je pozvao opoziciju da stane u jedan front protiv nove izborne krađe, protiv svih vrsta izbornih neregularnosti i manipulacije.

On je rekao da vodi intenzivne razgovore sa svim liderima opozicije i očekuje da će ovih dana zajednički nastupiti i reći punu istinu o svim izbornim neregularnostima koje se već dešavaju i koje nas tek čekaju.

Najveća je popisivanje sigurnih glasova po javnim preduzećima i ustanovama, gde je svaki zaposleni obavezan da skupi 20 sigurnih glasova za SNS, zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari