Bulatović: Zoran Radmilović pušten na slobodu posle 30 dana u pritvoru 1Foto: Medija centar

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović izjavio je danas da je njegov prijatelj Zoran Radmilović, koga policija sumnjiči za ispisivanje grafita na Bulatovićevoj kući, pušten na slobodu posle 30 dana provedenih u pritvoru, uz napomenu da krivac za ispisivanje grafita nije pronađen.

Bulatović je u pisanoj izjavi naveo da je  Radmilović dočekao slobodu posle  katastrofalne verbalne i psihofizičke torture“ u zatvoru, brutalnog hapšenja bez ikakvog pravnog utemeljenja, uskraćivanja osnovnih prava, pretnji, ucena i omalovažavanja u uslovima nedostojnim čoveka.

„Hapšenje čoveka koji, osim što mi je prijatelj, takođe je i moj blizak saradnik, imalo je za cilj da napravi predstavu od ispisivanja fašističkih grafita na mojoj kući i da skrene istragu u slepu ulicu, istu onu u koju su gurnuli čitavu zemlju svi ti Stefanovići, Vulini i Vučići“, naveo je Bulatović, prenosi SSP.

Bulatović je bivšem, ali i sadašnjem ministru policije, pravde i svim „uzurpatorima demokratije u Srbiji“ poručio da borba protiv „svega nakaradnog što oni predstavljaju tek predstoji“ i da će iz te borbe kao pobednici izaći oni kojima nije prvi put da se u Srbiji bore za život, demokratiju i slobodu.

„Srbija odlično zna ko je kriv za to što se guši u bezakonju, korupciji i nemaštini i ubrzo će tog krivca i da kazni, ali ne njegovim, radikalskim metodama, već isključivo pravdom i pravom, koji će proizaći iz slobode“, naveo je Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari