Direktor SB "Gamzigrad": Ovo je samo poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima 1Foto: Youtube

Direktor specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“, Rade Kostić kaže da je postavljanjem flajera želeo da omugući svim pacijentima, koji žele, da prisustvuju skupu predsednika Aleksandra Vučića, pošto se u popodnevnim satima iz Gamzigradske banje ne saobraćaju autobusi ka Zaječaru.

Direktor specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“ dr Rade Kostić kazao je razlog postavljanja flajera u trpezariji sa pozivom na skup predsednika Aleksandra Vučićaprenosi Glas Zaječara.

„Povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, gradu Zaječaru, u subotu 15. juna u 17 sati, s obzirom da se iz specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“, u popodnevnim i večernjim satima ne saobraćaju autobusi, a u specijalnoj bolnici je trenutno 230 pacijenata, želimo da omogućimo svima koji su voljni da prisustvuju poseti i obraćanju predsednika Vučića, kao predsednika svih građana, a ne kao stranačkog lidera  na tom skupu. Ovaj skup nema veze sa partijskim i političkim konotacijama. Ovo je samo poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima“ izjavio je direktor specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“ dr Rade Kostić za portal Glas Zaječara.

Podsećamo, danas su pacijente u ovoj ustanovi zatekli flajeri sa pozivom na miting Aleksandra Vučića, koji se održava u subotu 15. juna u Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari