DJB: Bez izjava do izbora u stranci 1Foto: Dosta je bilo

Poslednjih dana Dosta je bilo trpi velike napade i pritiske koji su usmereni ne samo prema našoj organizaciji, već i članstvu, navodi se u saopštenju koje je stranka poslala.

Imajući u vidu da su društvene mreže preplavljene dezinformacijama, razumemo potrebu javnosti da sazna punu istinu o dešavanjima unutar naše organizacije”, kažu iz DJB. “Međutim, s obzirom da Dosta je bilo ide u susret unutarstranačkim izborima koji su zakazani za 21. april, uprkos savetima i pritiscima mnogih članova i simpatizera koji nam govore da se trenutno čuje samo jedna strana, odlučili smo da se do izbora novog rukovodstva javno ne oglašavamo povodom pomenutih dešavanja”.

Svesni smo da nam takav stav može naneti štetu, ali smo sigurni da naše članstvo i simpatizeri razumeju da nas suprotan stav uvlači u blato prepirki i razmirica u kome ne želimo da učestvujemo, dodaje se još u saopštenju.

Nakon završetka izbora javnost i članstvo ćemo upoznati sa svim relevantnim informacijama i argumentovano odgovoriti na napade”, kažu u DJB. “

U međuvremenu, apelujemo na javnost da se kritički odnosi prema napadima, glasinama i poluinformacijama koje se plasiraju na društvenim mrežama, te molimo za razumevanje naše pune posvećenosti završetku izbornog unutarstranačkog procesa, očuvanju organizacije, ideja, vrednosti, principa i programa oko kojih smo se okupili još u februaru 2014.godine”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari