DJB Knjaževac: Aleksandar Vučić će posetiti Opštinu koja izumire 1Foto: Logo

Povodom obilaska Opštine „Knjaževac“, u subotu 15. juna , predsednika Aleksandra Vučića, pokret „Dosta je bilo“ kaže da će on posetiti Opštinu koja izumire.

Opštinu čija sela nestaju. Opštinu u kojoj je prosečna starost 50 godina. Opštinu u kojoj se reke zarobljavaju, odakle mladi odlaze da rade na građevini ili da budu konobari po Evropi, u kojoj svaki mladi muškarac više vapi za „E“ kategorijom nego za fakultetskom diplomom jer mu ona više vredi.

„Svi mi smo svedoci ovih dana krpljenju udarnih rupa, farbanju ograda u centru grada, uređivanja parkova… Kada bi opštinska preletačka vlast bar upola radila na sređivanju grada tokom cele godine naša lepa čaršija bi imala veći sjaj.“ – kažu iz pokreta „Dosta je bilo“.

Dalje se navodi da će predsednik vladajuće partije će sa sobom doneti nove laži o lepoj budućnosti kao da mi nismo svesni sadašnjosti u kojoj živimo, sadašnjosti u kojoj vlada jednoumlje, prazni džepovi, prazni frižideri, partokratija, burazerska ekonomija u kojoj samo određeni imaju uslove za dobijanje tendera itd…Obići će fabrike koje dobro funkcionišu i bez njegove posete.

Opštinski odbor Dosta je bilo zahteva od predsednika SNS-a da odgovori na sledeća dva vrlo bitna pitanja:

  • Kada će se preispitati privatizacije velikih proizvodnih giganata Branke Dinić, Džersija, Džervina i ostalih fabrika koje su svojim radnicima ostale dužne i zarade i doprinose?

  • Kada će se obelodaniti snimak nesreće sa naplatne rampe Doljevac na kome se vidi ko je vozio automobil u kojoj je poginula naša sugrađanka Stanika Gligorijević i kada će počinioc odgovarati za smrt nedužne osobe?

Ovo su samo dva pitanja od velike važnosti za Knjaževčane i oni se nadaju odgovoru, stoji u saopštenju ovog pokreta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari