DJB Knjaževac: Aleksandar Vučić će posetiti Opštinu koja izumire

Ostavite komentar


  1. A što vi, DOS-ovci (ili njihovi naslednici), ne oživeste ovu opštinu?

  2. Pa ajde pametnjakovići iz opozicije imate li vi predlog šta uraditi sa takvom opštinom.Uništiti je skroz ili nešto pokušati.Stvarno ste jadni.

  3. Vazno je obici one opstine kojima je najteze i podrzati ih,ali taj pokret to ne razume.

Ostavite komentar


Politika

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji? 8

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji?

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, čitajući svoj ekspoze, da je brak zakonom uređena zajednica života muškarca i žene, ali da to ne znači da će bilo koja manjina, pa tako i seksualna, biti ugrožena na bilo koji način.On je u ekspozeu, koji je pročitao pred poslanicima Skupštine Srbije naveo da se definicija braka nalazi u srpskim propisima i da će se on i Vlada na čijem je čelu toga pridržavati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.