Foto: Logo

Nakon „zauzimanja“ gradske Skupštine 12. aprila od strane odbornika SNS i izjave gradonačelnika Ničića u kojoj je kao cilj ove rijaliti epizode između ostalog naveo sprečavanje prekrajanja izborne volje građana Zaječara, Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar želi ovom prilikom da podseti Boška Ničića, da je upravo on taj koji je prekrojio izbornu volju građana Zaječara jer
je glasove dobijene u kampanji zasnovanoj na borbi protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke nakon izbora prodao, i sa svojim odbornicima preleteo u SNS.

„Podsećanje se odnosi samo na preletača Ničića i njegove partijske pulene, koji ovu činjenicu pokušavaju da izbrišu iz svojih biogragfija, jer građani dobro pamte Ničićevu izbornu prevaru i promenu izborne volje. Građani 2017 nisu poklonili poverenje naprednjačkom kartelu i dobro znaju da je grad Zaječar, Aleksandru Vučiću poklonio Boško Ničić . Zato je i ovaj performans naprednjačke bulumente , trećerazredna predstava namenjena za dodvoravanje Aleksandru Vučiću , u kojoj opskurni likovi po partijskom nalogu brane sistem korupcije, nezakonitosti i privilegija za sebe i svoje bližnje“– kažu iz pokreta „Dosta je bilo“, a prenosi Glas Zaječara.

„Gradski odbor „Dosta je bilo“ osuđuje naprednjačko kreiranje atmosfere straha, njihove insinuacije i laži kojima pokušavaju da sebe od krivca za urušavanje grada , pretvore u žrtvu . Istina je da su građani Zaječara žrtve političkih prevaranata i to nijedna predstava pa ni ova jučerašnja ne može da izbriše“– ističu iz pokreta „Dosta je bilo“.

Dosta je bilo nikada neće biti vlast zarad vlasti , nikada nećemo prevariti građane trgujući opštim interesima a zarad privilegija za sebe i svoje bližnje, nikada se nećemo staviti iznad građana ma kojoj političkoj opciji da pripadaju ili ne pripadaju i od njih „štititi“ ono što je njihovo, zaključuju iz GrO „Dosta je bilo“ Zaječar.

Povezani tekstovi