Đilas poručio Đuriću: Brže ćeš se vratiti iz Vašingtona nego što si otišao 1Foto: Beta/Branislav Božić

„Izjavom da su Ivan Ivanović i Zoran Kesić moje dvorske lude, neuspešni student državnog pravnog fakulteta Marko Đurić pokušao je da uvredi i omalovaži ova dva čoveka, vrhunska profesionalca u poslovima kojima se bave“ – izjavio je danas lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

On je istakao da je poražavajuće korišćenje ovakvog rečnika visokog državnog funkcionera, ali i to što u odbranu Ivanovića i Kesića niko nije stao.

„Na Ivanoviću se crta meta već mesecima zbog letovanja u Hrvatskoj. Proglašava se ustašom i izdajnikom. Kesić je na tapet stigao već posle prve emsije i satiričnog opisa događaja u Crnoj Gori. I pored svega toga, broj onih koji su stali u njihovu odbranu može se prebrojati na prste jedne ruke. Većinu čine oni koji nisu nikada ni govorili. Ćute, nadajući se da se njima to neće dogoditi“ – rekao je Đilas.

U istom gostovanju Marko Đurić je, kako se navodi u saopštenju, izneo laži optuživđi Đilasa da je priznao kako je, prema rečima Đurića, „u vreme obavljanja posla gradonačelnika inkasirao preko 500 miliona evra“.

„Umesto da po stoti put demantujem takve laži, imam jedno pitanje za Marka Đurića: Ako sam ja ukrao 500 miliona evra, a ti si Marko pošten čovek koji živi od plate od 1.000 evra, kako si ti onda, Marko, prošlog leta mogao da platiš letovanje u istom hotelu u Grčkoj u isto vreme kada sam i ja, sa porodicom, bio u njemu? I ti, i tvoj drugovi – državni sekretar Boske Stevanović i šef kabineta predsednika Vučića Ivica Kojić. Otkud meni, to je poznato. Ali otkud tebi i drugarima, moraćeš jednog dana da objasniš“ – rekao je Đilas.

On je poručio Đuriću da mu se ne isplati spremanje za put u Vašington, jer se pad vlasti bliži, pa će se „brže vratiti nego što će otići“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

29 reagovanja na “Đilas poručio Đuriću: Brže ćeš se vratiti iz Vašingtona nego što si otišao”

 1. Ne razumem, kako se više ne smuči i najmanje obrazovanim simpatizerima Vučića i njegovih poslušnika, da nemaju nijedan dokaz protiv Dragana Đilasa, kao što nemaju nijedan dokaz u odbranu svojih svakodnevnih pljački.

  • Vidi Mihajlo… Šta misliš zašto je Djilas sve nervozniji i sve nasilniji? Moraće da dokazuje poreklo imovine, ili da izaziva neke nemire. Marka Djurića, mnogi ne simpatišu, pa ni ja, ali ko je Djilas da odredjuje i preti, ko će gde i šta da radi?

    • Milijana … željna ….. svakog dana. Šta me briga šta ti znaš, ili ne. Ja i ne krijem da sam glasao za Vučića, samo kažem da je Don Djilion niko i ništa, da bi on nešto odredjivao, a neće nikad ni biti.

   • Ljubiša!
    Preko 8 godina na vlasti ovih izroda, a ti tupiš da je Djilas sve nervozniji?
    Pa da imaju nesto vec bi ga 100 puta uhapsili!
    Ovako…šire priču da se nepismeni botovi poput tebe ,,hrane,, , jer kako bi drugačije egzistirali?

  • Nije propali student, on je diplomirani inženjer mašinstva, smer vazduhoplovstvo, Univerziteta u Beogradu. Nije Megatrend, Union, Singidunum i slični.
   Za razliku od sadašnje elite.
   Glavna mana mu je što je dva puta pobedio na izborima za gradonačelnika Beograda.

   • Pa neka pravi avione, bespilotne letelice,žiroskope, nešto što je u njegovoj struci.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.