Dragan Đilas odgovara na saopštenje Milenka Jovanova 1Foto: beogradodlucuje.rs

Ljudska glupost i bezobrazluk su neograničeni. To svaki dan dokazuju u svojim izjavama funkcioneri SNS-a.

Poslednja ispod koje je potpisan  Milenko Jovanov da sam sa Jeremićem i Obradovićem“predao Kosovo Albancima“ i da se “ brčkam u skupocenom Porto Karasu ulazi u red antologijskih, saopštio je večeras Dragan Đilas, reagujući na optužbe Jovanova.

Ne znam kako sam sa pozicije gradonačelnika mogao da predam Kosovo, a tek ne znam kako je to mogao da uradi Boško Obradović koji nikada nije bio ni na jednoj funkciji. Za Vuka Jeremića svi znaju koliko se borio da  broj zemalja koje su priznale Kosovo bude što manji. Uvek sam mislio da su izgradnji današnje pozicije Kosova najvise doprineli Milošević, Vučič i ostali članovi vlade koja nas je uvukla u rat sa Nato-om i donela odluku da povuče srpsku vojsku i policiju sa Kosova, navodi se u saopštenju Đilasa.

Kako se dalje navodi: “A što se tiče „brčkanja u skupocenom Porto Karasu“, odakle naređujem opoziciji, ovde upravo letuju i šef kabineta predsednika države i gradski sekretari za urbanizam i legalizaciju. Prošle godine su ovde bil i roditelji, sin i brat Aleksandra Vučića. Ja pare imam jer sam sve kako tvrde funkcioneri SNS- a i njihovi mediji opljačkao, ali odakle njima zaključite sami, zaključuje Đilas u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari