Dragan Marković Palma: Pokušaj nasilnog ulaska u Skupštinu teroristički akt 1Foto: Beta/Branislav Božić

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je demonstracije ispred Skupštine Srbije, a za, kako je naveo, „nasilje“ optužio je opozicione političare.

„Građani su 21. juna na izborima odličivali ko treba da uđe u Skupštinu. Ovo nasilje ispred Skupštine su organizovali propali političari, koji su nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat na izborima, pa nasiljem pokušavaju da dođu na vlast“, saopštio je Marković.

On je ocenio da su demonstranti koji su pokušali da uđu u zgradu parlamenta počinili „teroristički akt“, a naveo je da vođe tog „terorističkog čina moraju biti uhapšeni istog trenutka“.

Da podsetimo, nakon obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kome je on najavio ponovo uvođenje policijskog časa zbog korona pandemije, više hiljada građana okupilo se ispred Narodne skupštine u najmasovnijim demonstracijama u poslednjih godinu dana u Beogradu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Dragan Marković Palma: Pokušaj nasilnog ulaska u Skupštinu teroristički akt”

  1. A šta ako oni budu proglašeni herojima,dobiju puške u ruke da brane Kosovo koje nemamo,Vučić. postane heroj i komandant s mi umesto policijskog časa dobijemo sankcije da brže crknemo..

  2. Grcki konzul ,koji nije konj mada je postavljen od istih ,teroristima naziva narod a ne kriminalce maskirane u policajce.. .

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.