DS: Ucenjeni Vučić je opasnost po nacionalne interese 1Foto: Demokratska stranka/Ds.org.rs

Demokratska stranka godinama ukazuje na povezanost Aleksandra Vučića i njegovog najbližeg okruženja sa kriminalnim krugovima. Rezultat te saradnje je enormno bogaćenje porodice Vučić, njihovih kumova i saradnika, dok su mu kriminalci, poput grupe Veljka Belivuka, čuvali vlast – poručuje u saopštenju Demokratska stranka.

U njemu se dalje navodi da se danas, kada bezbednosne službe nekoliko država poseduju materijalne dokaze saradnje režima i kriminalaca u vidu njihove međusobne prepiske i snimaka najmonstruoznijih krivičnih dela, postavlja pitanje da li je Vučić time ucenjen i čije je naloge, na štetu nacionalnih interesa, prinuđen da ispunjava.

– Demokratska stranka poručuje da Vučić zbog svega navedenog nije dostojan da i dalje obavlja funkciju predsednika države, jer zbog povezanosti režima sa mafijom može biti ugrožena čak i državnost Srbije. Hitna ostavka Vučića je jedini čin koji Srbiju može bar delimično izvući iz kriminalnog blata i sramote u koju nas je uvukao režim – piše u saopštenju DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari