Dveri: SNS da se ogradi od svog odbora u Požegi 1Foto: Logo Dveri

Srpski pokret Dveri saopštio je da je odbor Srpske napredne strankke Požega napisao sramno saopštenje u kojem je više puta izvređao Gordanu Marinković Savović, odbornicu tog pokreta i članicu Predsedništva.

Kako se navodi u saopštenju, odbor SNS-a u Požegi izneo je brutalne laži o Marinković Savović, koristeći se „prostačkim i uličarskim jezikom“.

Ovo nije prvi put da se njeno ime na ovakav način koristi u saopštenjima SNS i to već prerasta u svojevesnu hajku s obzirom da su uključene sve lokalne tv i radio stanice, dodaju Dveri. Kažu da je jasno je da je pravi razlog ovakvog nervoznog reagovanja njena beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije u vrhu vlasti u Požegi.

„Služeći se neistinama, SNS crta metu na čelo Gordani Marinković Savović i na taj način ugrožava ne samo njen kredibilitet kao profesora, već i njenu sigurnost, kao i sigurnost njene porodice“, navodi se u saopštenju.

Srpski pokret Dveri u saopštenju je pozvao SNS da se ogradi od svojih kolega iz Požege i na taj način pokaže da se zalaže za sprečavanje nasilja nad onima koji drugačije misle. Ukoliko to ne učine, dokazaće naše tvrdnje da je njihovo „zalaganje“ za borbu protiv nasilja obična farsa i skupljanje političkih poena, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari