Glišić: Svi u SNS su za izbore 1Foto:Srpska napredna stranka

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da su svi u SNS za izbore i da je uže rukovodstvo stranke prenelo Alekandru Vučiću da je veoma važno da se ide na izbore.

„Mi smo jutros rano imali sastanak, uže rukovodstvo sa Aleksandrom Vučićem i mi smo mu izložili i rekli da smatramo da je veoma važno da idemo na izbore i da je stranka u potpunosti spremna da organizaciono iznese teret izbora koji bi se desili u narednih nekoliko meseci“, rekao je Glišić za TV Pink.

„Ako sa jedne strane imate ljude koji osporavaju vaš legitimitet i misle da to što radite nije dobro, onda je najbolji mogući način da proverite da li jeste tako da izađete na izbore i da pitate građane da li je to dobar put kojim idemo ili možda put koji nude ovi drugi“, dodao je Glišić.

Glišić je rekao da je put koji nude „ovi drugi povratak u onu sumornu prošlost lopovluka, zatvaranja fabrika i svega onoga čega ne želimo da se setimo, a kamoli da doživimo“. „Građani treba da kažu kojim putem treba da idemo“, ocenio je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari