Guberinić: Zorana Mihajlović će odgovarati 1Foto: CarGo

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić najavio je danas mogućnost da ta kompanija podnese krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

On ocenjuje da će ministarka odgovarati zbog podstrekivanja službenih osoba da rade protiv zakona i protiv savesti.

U saopštenju te kompanije Guberinić je rekao kako CarGo želi da sazna zbog čega je njihovom partneru vozaču „oteta privatna imovina“ i da je u akciji oduzimanja vozila „učestvovala cela državna mašinerija“ – komunalna i saobraćajana policija, kao i pauk servis.

Traži se i odgovor da li je u pitanju organizovana akcija i da će CarGo pokušati da sazna po čijem je nalogu ta akcija sprovedena.

„Nemoguće je da se samo nama oduzima vozilo, jer mi nismo prekršili nijedan zakon, a oni koji su to uradili su prekršili zakon. Ne želimo da naši partneri vozači plaše i zato ćemo do kraja ići dok ne saznamo što se desilo“, poručio je Guberinić u saopštenju kompanije CarGo.

Kompanija CarGo koja organizuje taksi prevoz, saopštila je ranije da je beogradska policija zaplenila vozilo jednog njihovog vozača, tvrdeći da su policajci naveli kako se to radi po „nalogu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović“.

Iz kabineta ministarke Mihajlović odgovoreno je da su te optužbe „neistinite, zlonamerne i do sada nezabeležene u poslovnoj komunikaciji“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari