Ilić: Rođeni brat me je razočarao što radi u firmi čiji je vlasnik iz SNS 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je danas u Čačku da je „razočaran“ što se njegov rođeni brat Vojislav, koji je bivši visoki funkcioner NS, zaposlio u firmi čiji je vlasnik funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Ostoja Mijailović.

„Stvarno sam razočaran zbog Vojislava. Mislio sam da ga dobro poznajem, nisam mogao da verujem, ali šta ćete, to je to. Bio sam mnogo nesrećan. Danima sam preživljavao tu krizu i pitao se gde ide ova država. To je dokaz da sve ovo ide u provaliju. Tako će sutra da vam neko kupi ženu, sestru, dete. Tako se uništavaju porodice“, rekao je Ilić na konferenciji za novinare NS u Čačku.

Mijailović, koji je republički poslanik SNS, koordinator te stranke za Moravički okrug i predsednik Košarkaškog kluba Partizan, nekadašnji je član Nove Srbije iz koje je u SNS prešao pred izbore 2016. godine.

Vojislav Ilić, rodjeni brat Velimira Ilića, za vreme vlasti Nove Srbije u Čačku obavljao je više direktorskih i javnih funkcija – bio je direktor srednje Mašinske škole, direktor čačanskog Javnog preduzeća za urbanističko planiranje, građevinsko zemljište i puteve „Gradac“, predsednik Skupštine Čačka i gradonačelnik Čačka od 2012. do 2016. godine.

Nova Srbija bila je na vlasti u Čačku od 1996. do 2016. godine.

Velimir Ilić je bio gradonačelnik Čačka u dva mandata, nakon čega je bio ministar u četiri republičke vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari