Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala Beograđane da dočekaju Lokalni front 1Foto: Inicijativa Ne davimo Beograd

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je građane da se pridruže ili iskažu svoju podršku Lokalnom frontu u razgovoru, na jednom od punktova na njihovoj poslednjoj deonici puta od Kraljeva do Beograda.

Ne pristajući na činjenicu da u našoj zemlji političko delovanje može biti razlog za gubitak života i nasilje, a da je građanima ostavljeno jedino pokoravanje, iskazujući veliku ličnu hrabrost i upornost, Lokalni front je u znak protesta odlučio da na protest 16. januara u Beogradu, krene pešice iz Kraljeva.  Ovo je poziv i Beogradu i drugim mestima Srbije da se probude i da iz okupiranih, prerastu u pobunjene gradove”, navodi se u saopštenju.

Građani se mogu pridružiti u toku poslednje deonice ili na nekom od punktova: Petlovo brdo – Borići, Vidikovac (kod OMV-a), Cerak Vinogradi, Ada Ciganlija,BIGZ.

Kako ističu u Inicijativi pored pridruživanja koloni, građani ovaj poduhvat mogu podržati tako što će obavestiti komšije i prijatelje koji žive u neposrednoj blizini prolaska kolone, pozivanjem prijatelja preko društvenih mreža i širenjem vesti o ovom događaju, a finansijsku pomoć za troškove puta biće moguće ostaviti na punktovima.

Tačno vreme prolaska kolone biće naknadno objavljivano, a sve vesti sa puta možete pratiti na stranici Lokalnog fronta ili na FB događaju dočeka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari