Jedan od pet miliona: U Leskovcu sijalica košta 60 evra, a njeno održavanje čak 340 evra 1Foto:Jedan od pet miliona

Leskovac je grad u kojem jedna sijalica košta 60 evra, a njeno održavanje čak 340 evra, ali i grad koji plaća održavanje svog gradonačelnika, osuđivanog nasilnika, rekao je danas jedan od predstavnika Pokreta „1 od 5 miliona“ Martin Bežinarević tokom posete Leskovcu u okviru predizborne kampanje.

Kako se navodi u saopštenju ovog Pokreta, Bežinarević, koji je kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi „Grupa građana: 1 od 5 miliona“, istakao je da „dok Leskovčani papreno plaćaju jednu sijalicu javne rasvete firmi ‘Keep light’, dotle u selu pored meštani nemaju nikakvo ulično osvetljenje, nemaju pijaću vodu, niti asfaltirani put“ .

„To i ne čudi, s obzirom na to da Leskovcem upravlja čovek koji je pucao u svoju ženu, koji seksualno uznemirava svoje zaposlene i koji je dokazano izvršio malverzacije u iznosu od 13 miliona a presudom vratio samo 50.000 dinara“, kazao je Bežinarević.

Zato je, naveo je Bežinarević, Srbiji potrebna četvrta grana vlasti koju predlaže „1 od 5 miliona“, sastavljena od stručnjaka koje biraju direktno gradjani – da kontroliše i obuzda bahate, i podseti na odgovornost one koji su zaboravili da je imaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari